"Kedves Oktatók, Hallgatók!
Hagyományteremtő szándékkal az MMK HÖT idén is megrendezi a tavalyi nagy sikernek örvendő disznóvágást/disznótort. A rendezvény március 17-én kerül megrendezésre a C épület melletti területen.
A programok reggel nyolc órakor kezdődnek a szúrással, majd ezután kerülnek az ételek elkészítésre, amivel minden kedves érdeklődőt szeretnénk vendégül látni. Természetesen lesz forralt bor és fogópálinka is.
A rendezvény lebonyolításához illetve az eszközök biztosításához (üst, perzselő stb.) szeretnénk a segítségeteket kérni. Természetesen akik a rendezvényen aktívan részt vesznek "gasztronómiai" juttatásban részesülnek (horka, kolbász, pálinka). Eszközfelajánlásotokat kérjük a kari HÖT irodán jelezzétek!
Idén a vágás mellett újdonságképpen hurka és kolbásztöltő verseny is lesz. Ha van valami speciális recepted vagy valami titkos összetevőd, fűszered, amivel úgy gondolod, hogy olyan hurkát/kolbászt tudsz csinálni ami után az emberek megnyalják mind a tíz ujjukat, akkor jelentkezz szintén a kari HÖT irodán. Az elkészült ételek délután kerülnek zsűrizésre. Az első helyezett FŐHE jegyet nyerhet, de természetesen a többi dobogóst is jutalomban részesítjük.
Délután négy órai kezdettel szakmai előadások kezdődnek a 113-as előadóban. Kanadai tésztahíd-építő versenyükről beszámolót tart Erdősi Roland és Sándor Péter. Bemutatkozik a nemrég megalakult kari rallycsapat, megismerhetitek az idei Bosch elektromobil versenyre jelentkezett csapatokat és megtekinthetitek a kari hallgatók és oktatók által épített és az ISEL Hungaria versenyen első díjat nyert CNC gépet.
Az előadások után kerülnek zsűrizésre a hurka/kolbásztöltő verseny keretében elkészült ételek.
A bemutatókat állófogadás zárja, ahol szintén kolbásszal, hurkával szeretnénk megvendégelni titeket.
A rendezvénysorozat a Club Campusban megrendezésre kerülő Mérnök bulival ér véget.
Üdvözlettel:
Komáromi András
MMK HÖT alelnök"
Ott leszünk! Jóó móka lesz! Vááárjuk:D
Friss beugatások